Nieuws

Van Dagblad De Limburger

 

LimburgerRegio

Politie staakt zoekactie naar man in militaire outfit (zo, 22 okt 2017)
De politie in Weert heeft zondag na een paar uur de zoekactie met speurhonden gestaakt naar een 20-jarige man in een legeruniform. Hij is niet gevonden.
>> meer lezen

Minister greep jong kamerlid Oomen bij de borst (zo, 22 okt 2017)
CDA-senator Ria Oomen is in haar beginjaren als lid van de Tweede Kamer bij haar borst gepakt door een minister.
>> meer lezen

Jubilerende zorgomroep Radio Zuyd wil groeien (zo, 22 okt 2017)
Zorgomroep Radio Zuyd viert het 50-jarig bestaan met enkele uitzendingen op locatie. Daarmee wil de omroep ook de bekendheid vergroten.
>> meer lezen

Dominee Heerlen trekt deur krimpkerk achter zich dicht (zo, 22 okt 2017)
Dominee Henk van Es vertrekt vertrekt maandag uit Heerlen. Hij was bijna zes jaar voorganger in de protestantse kerken in Parkstad en gaat met emeritaat (pensioen).
>> meer lezen

Politie op zoek naar man in legeruniform (zo, 22 okt 2017)
De politie in Weert is onder andere met speurhonden op zoek naar een 20-jarige man in een legeruniform. Agenten dragen kogelvrije vesten.
>> meer lezen

Van PlusOnline


Artikelen: reizen & vrije tijd

Tuintip voor de herfst: nú bemesten, straks een mooi gazon (wo, 18 okt 2017)
Voor een mooi gazon moet je wat over hebben. En dat betekent: niet alleen in de lente en zomer bemesten, maar ook in het najaar.
>> meer lezen

Nieuwsgierig naar een cruise? Kom naar Amsterdam! (wo, 18 okt 2017)
Wie van plan is om ‘ooit nog eens’ een cruise te maken, vindt komend weekend – 21 en 22 oktober – inspiratie en informatie op het Cruise Event in Amsterdam.
>> meer lezen

Linda vlogt voor PlusOnline #2: het begin van mijn reis (di, 17 okt 2017)
Managua, de eerste etappe van mijn reis. Met plattegrond op zak loop ik 3,5 uur te zweten om de historische wijk te zien. Al zag ik het er niet aan af, het paleis is toch ouder dan ik dacht!
>> meer lezen

Droomreizen! 5 avontuurlijke bestemmingen (di, 17 okt 2017)
Met de caravan naar Frankrijk te saai? Luieren op het strand niets voor jou? Je bent niet de enige! Steeds meer 50-plussers maken reizen naar spannende bestemmingen. Staat een actieve reis vol adembenemende natuur ook op jouw wensenlijstje? Wij helpen je op weg met deze 5 bijzonder avontuurlijke bestemmingen.
>> meer lezen

Cultuurtip: Ode aan Toon (di, 17 okt 2017)
Welke expositie, theatervoorstelling of bioscoopfilm mag u niet missen? Met welke cd, tv-serie of welk boek doet u uzelf een plezier? Iedere week geeft René Boers, redacteur Cultuur van Plus Magazine, een tip voor het weekend.
>> meer lezen

Van "De echte Ardennen"